Hem Bakgrund Hårmineralanalys SymtomWebshopKontaktLänkar

 

Förstoppning löser du snabbt med Oxyflush

 

FörstoppadHar du förstoppning ska du ta en kur OxyFlush. Det är en supereffektiv produkt som löser en förstoppning på ett par timmar. Den luckrar upp tarminnehållet och renar ur hela tarmsystemet. Du kommer märka en stor skillnad när gammal avföring och gifter lämnar kroppen. Med Oxyflush behöver du aldrig mer besväras av förstoppning.

Många av våra hälsoproblem bottnar i en dålig tarmmiljö med svamp och gifter på grund av förstoppning. Detta kan ge mängder av symtom som tex. huvudvärk, allergier, depression och inte minst trötthet. Tar du inte tag i ditt problem med förstoppning kan du bli självförgiftande vilket kan få förödande konsekvenser på din hälsa.

Du kan till och med dö av förstoppning. Enligt nya uppgifter var det förstoppning som dödade Elvis.

Det finns många tips om kurer mot förstoppning. Lavemang är inte att rekommendera då det spänner ut tarmen och tarmfickor. Många har tarmfickor utan att veta om det, dessa kan bli inflammerade och orsaka smärta och feber. Fibrer och motion rekommenderas också vilket är bra men oftast inte tillräckligt om man är riktigt förstoppad.

Oxyflush är helt ofarlig men väldigt effektiv mot förstoppning. Oxyflush frigör syre och ozon i tarmen vilket löser upp tarminnehållet så det smidigt kan lämna kroppen.

Vid förstoppning blir man ofta uppblåst då det blir jäsningsprocesser i tarmen. Med Oxyflush upplever man att man blir mycket smalare eftersom tarmen töms på gaser och gammal avföring som kan väga upp till flera kilo. Förstoppning gör också att kroppen får svårare att bli av med slagg och gifter. Har man gifter som kroppen inte kan göra sig av med spär den ut dessa vilket gör att man samlar på sig vätska och svullnar i kroppen. Gör dig själv en tjänst och hjälp kroppen av med förstoppningen och få en riktig tarmrensning samtidigt. Du känner dig mycket lättare och fräschare.

 

Beställ Oxyflush här!

 

 

Copyright 1998- 2013 Näringskällan ~ All rights reserved